Ziežu
pagatavošana ir sava veida māksla, kura sevī iekļauj gan zinātniski pamatotas
zināšanas, gan iekšējo izjūtu. Tā kā process ir radošs, tad pirms ko gatavot ir
svarīgi saprast vai esi radošs cilvēks, ja neesi, tad ziežu gatavošana nav
paredzēta Tev. Strādāt ar pliku tehnoloģisko procesu nav vērts pat sākt.
Lasot ziežu sadaļu,
atradīsiet receptūru un arī tehnoloģiju! Komunikācijā ar lasītāju, saprotu, ka
ir cilvēki, kuri cenšas atkārtot to ko daru es! Un tā ir lielākā kļūda, jo
atkārtot AGFonds darbību neizdosies, pie tam meistarklases es nevadu. Kopēšana,
vienmēr, ir nepateicīgs process- rodas nekvalitatīvas replikas.
Ir svarīgi
iedarbināt savu radošumu un skatīties uz katras ziedes aprakstu radoši! Ir iegūstamas
dažādas temperatūras, gan ziežu sadaļā,
gan izejvielu sadaļā! Ir apskatīts, kā tās savienot! Un ir pat zināmas kaut
kādas proporcijas sastāvdaļām. Zinot visus šos lielumus, katram ir iespēja
strādāt pie savām izstrādēm un izveidot savu ģimenes recepti, kuru varēsiet arī
nodot no paaudzes, paaudzei. Un pareizi saproti, ka viss sākas ar lapiņu un
plāna radīšanu, pēc tam testa partijas un tikai pēc laika gatava, atstrādāta
receptūra!
Ziežu pasaule
paver milzum daudz iespēju- varat radīt praktiski savu unikālo produktu, pret
visa veida veselības problēmām! Zinu, ka daudzi ir pārliecināti, ka ziedes ir
tikai ārīgai lietošanai! Īstenībā, ir ziedes, kuras lieto arī iekšķīgi- tām
atšķiras sastāvdaļas un to koncentrācija. Pamatojums ir pavisam vienkāršs,
ziežu radīšanas pirmsākumos centās panākt maksimāli plašu līdzekļa iedarbību,
lai netērētu lieki laiku uz atsevišķu līdzekļu izstrādi- nebija biznesa
komponente.
Attiecoties, pret
savu un savu tuvāko veselību nopietni, ziežu izgatavošana ir nozīmīgs darbs. Un
tam ir jābūt mājas recepšu grāmatiņā. Līdzvērtīgi, kā dažādām, dabīgās tējas
receptēm.
Ziedi gatavosiet
savām vajadzībām, labākā gadījumā reizi gadā. Pie tam vairāk par 500 gramiem,
aktīvi ziedi lietojot, gada laikā nespēsiet izlietot.
Tā tad galvenais,
būt radošiem! Nebaidīties eksperimentēt un lasīt receptes, tikai kā iedvesmas
un zināšanu avotu. Mēģināt, eksperimentēt un ar saviem novērojumiem dalīties.
Tikai atcerieties,
nemēģiniet radīt kopiju nevienai no internetā atrodamām receptēm- izveidojiet
savu unikālo recepti, jo no tās ieguvums būs ievērojami lielāks, arī
gandarījums!